Sådan bruges klokoblinger

Klokoblinger bruges i vid udstrækning til luft og vand i industri og byggeri.Begge halvdele af koblingen er nøjagtig ens – ingen forskel mellem en kobling og en adapter.De har hver to ører (kløer), som går i indgreb i de tilsvarende indhak i den modsatte halvdel.Derfor kan de så nemt forbindes – bare ved at skubbe to dele sammen og dreje.Det er dog kun elementer af samme type, med samme kloafstand, der kan sammenkobles.

1.Skub de to koblinger sammen i 180° grader modsat hinanden, indtil tætningsfladerne rører hinanden.Drej bagefter den ene kobling halvt så langt, som den kan gå i modsat retning af den anden - koblingerne låser på plads.

2.Skub koblingen og modstykket sammen i aksial retning for at frakoble.Drej derefter den ene koblingshalvdel så langt som muligt i den modsatte retning, som du ville gøre ved tilslutningen, og fjern den fra modstykket.

3.For at sikre en perfekt forbindelse spændes låsemøtrikken ved MODY-sikkerhedsskruekoblingen manuelt.

Denne forbindelse er absolut sikker, nem at tilslutte og 100 % lækagesikker.
Klokoblingerne er opdelt i følgende typer:

1. Amerikansk type inklusive slangeende, han, hun, blank, tredobbelt tilslutning
Funktioner: Hvid zink NPT gevind

2. Europæisk type inklusive slangeende, han-, hun-, SKA34 & europæisk type slangeende med trin, hun-ende med kragefod, slangeende med kragefod.
Klokoblingerne samles til slanger med smidbare jernslangeklemmer eller andre klemmer.

Klokoblingerne dækker applikationer som: trykluftoverførsel, tilslutning af pneumatiske værktøjer og pneumatiske systemer, vandsystemer i industrien, på byggepladser, landbrug og gartneri.Klokoblingerne samles til slanger med smidbare jernslangeklemmer eller andre klemmer.
Luftslangekoblinger er et praktisk lynkoblingssystem med råmateriale af høj kvalitet og favorabel pris, vi har mere end 30 års erfaring med at producere klokobling & dobbeltboltklemme.Nyd et godt omdømme i udlandet.Vi insisterer altid på princippet: Kvalitet først, service bedst.

335053f7


Indlægstid: 01-04-2022